Az elmúlt tíz év sikeres szervezetfejlesztési gyakorlata világossá tette, hogy a sikerhez – egy szervezet újragondolásán és megerősítésén kívül – pontos, megfelelő módon közvetített és célzott üzenet szükséges.

Erre alapozva hoztuk létre integrált kommunikációs megoldásokat nyújtó divíziónkat.

Kristóf András – ügyvezető partner

Tizennégy évig a Dale Carnegie® közép európai szakmai vezetőjeként tevékenykedtem, ez alatt több, mint kétezer-ötszáz tréningnapot töltöttem magyar és nemzetközi vállalatok dolgozóinak fejlesztésével. 1998-tól - a Nemzetközi Mestertréneri oklevél megszerzésével – a Dale Carnegie® trénerek képzésével és vizsgáztatásával bővült feladatköröm.

2004-ben megalapítottam az Infinitum Consulting Kft-t. Az új vállalkozás egyedi képzési módszereinek és speciálisan cégre szabott tevékenységének köszönhetően partneri együttműködést alakított ki – többek között – az Aegon Slovakia Biztosító (Szlovákia), az Axa Group (Szlovákia), az Union Biztosító Zrt. (Vienna Insurance Group, a Magyar Telekom Nyrt., a Väderstadt Kft., a Syngenta Seeds S.A.S. (Svájc), a MOL Nyrt., az Erste Bank Nyrt.,a Fundamenta – Lakáskassza Zrt., és az Euralis Kft. – vel.

Miután az emberek iránti érdeklődésem húsz fejlesztéssel töltött év után sem lankadt, Bene Jánossal készítettünk egy riport gyűjteményt, amely „Emberek a siker mögött - másképp” címmel jelent meg 2009-ben.

Kristóf András
Kristóf Nóra – senior PR és marketing tanácsadó

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kommunikáció - (PR szakirány) és német szakának elvégzése után, egy magyar tulajdonú PR – és marketing ügynökségnél kezdtem el dolgozni, egy nemzetközi divatmárka hazai PR tanácsadójaként. A klasszikus PR feladatok mellett stratégiai gondolkodást és kreativitást igénylő kampánytervezési projektekkel bővült felelősségi köröm.

Az elmúlt tíz évben számos hazai- és nemzetközi egyedi integrált kommunikációs– és marketing megoldás megtervezésében és kivitelezésében vettem részt. Ezek a projektek hozzásegítettek ahhoz, hogy a nemzetközi piacon megismert vállalati kultúrák különbségeit ötvözhessem a hazai tapasztalatokkal, egyedi megoldásokat létrehozva. Tréneri múltamat napi munkám során hatékonyan használom, mindez lehetőséget nyújt arra, hogy a kommunikációt ne csak eszközként, hanem megoldásként alkalmazzam.

A megoldás kulcsa számomra a stratégiai gondolkodásra alapozott kreativitás. A tanulás elkötelezettje vagyok, így mások képzése mellett önmagamat is folyamatos fejlesztem.

Kristóf Nóra