Emberközpontúság - Kreativitás - Rugalmasság - Pontosság - Költséghatékonyság

Szakterületeink

„Az embereket nem érdekli a vállalkozásod. A saját problémáikkal vannak elfoglalva. Légy te a megoldás, akit keresnek.” (Melonie Dodaro)
TTL (Through the line)

Kampánytervezés és kivitelezés az ATL és BTL megoldások hatékony ötvözésével (elektronikus- és nyomtatott sajtó).

hiányzó kép
Online marketing

Weboldal tervezés – és management, content marketing, kereső optimalizálás, social media, kattintás alapú hirdetések.

PR és szponzoráció/
eseményszervezés

Vállalati kommunikáció, szponzoráció, társadalmi felelősségvállalás (CSR).

Grafikai és produkciós szolgáltatások

Arculattervezés; ambient – és gerillamarketing; kiadványszerkesztés- és gyártás; reklámfilm és vírusvideók.

Miért válassza az integrált marketing kommunikációt?
  • Mert a vállalati stratégián alapszik.
  • Mert egységes, a vállalati célkitűzések megvalósítását támogató üzenet jut el a fogyasztóhoz minden használt felületen.
  • A specifikus médiumok összehangolásával költséghatékony elérést biztosít.
  • Az egyes kommunikációs megoldások egymás hatásait erősítik.
  • Tervezhető és mérhető.
Integrált kommunikációs megoldások

Napjainkban a vállalatok folyamatosan és gyorsan változó piaci környezetben működnek, nap mint nap újabb kihívásokkal szembesülnek, melyekre gyors és költséghatékony megoldásokat keresnek. A technika fejődésével és az online reklám egyre erősödő térhódításával, az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel történő kommunikáció is új megközelítést, folyamatos odafigyelést, fejlesztést igényel. A kommunikáció egyes szegmensei közötti határok egyre inkább elmosódnak, a megoldások tárháza bővül, mellyel nehéz lépést tartani.

Az Infinitum Consulting integrált kommunikációs megoldásokat nyújtó divíziója a különböző kommunikációs területek eszközeit hangolja össze hatékony és egyedi megoldásokká, és ezzel költséghatékony piaci előnyt nyújt megbízóinak. Tanácsadói hátterünk segíti a stratégiai látásmód bevonását bármely szakaszban és lehetővé teszi, hogy az adott feladatot a vállalat kommunikációs céljainak szem előtt tartásával, kreatívan és gyorsan oldjuk meg.

Egyediségünket az adja, hogy a tervezéstől a kivitelezésig minden folyamatot egy kézben tartva visszük a megvalósulásig, amit egy utánkövetési/értékelési fázissal zárunk le.

Fontosnak tartjuk, hogy megoldásainkat megrendelőinkkel együtt, interaktívan és folyamatosan együttműködve dolgozzuk ki, rugalmasan és gyorsan reagálva a megfogalmazott kérésekre.